2551118777 Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 37, Αλεξανδρούπολη annachalkidou@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 

Χαλκίδου Σ. Άννα MD, MSc
Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος | ΑλεξανδρούποληΗ μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος Άννα Σ. Χαλκίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι παντρεμένη με τον Αριστείδη Παντελίδη και μητέρα δύο παιδιών, του Ανδρέα και της Δανάης.

Το 2005 αποφοίτησε από το 1Ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης με «Άριστα» (19,6) και εισήχθη κατόπιν Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από την οποία και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς». 

Το Δεκέμβριο του 2013 ξεκίνησε την προαπαιτούμενη για την απόκτηση του τίτλου Μαιευτικής-Γυναικολογίας ειδίκευσή της στην Γενική Χειρουργική, στη Β΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ σε επιλεκτική παράταση του χρόνου ειδίκευσης, από τον Φεβρουάριο του 2015, εκπαιδεύτηκε και στην Κρατική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Από τον Μάιο του 2016 έως και τον Αύγουστο του 2021 εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της συμμετείχε ενεργά σε όλους τους τομείς της κλινικής, τόσο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όσο και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, διεκπεραιώνοντας παράλληλα μεγάλο πλήθος φυσιολογικών τοκετών, καισαρικών τομών και διαφόρων γυναικολογικών επεμβάσεων και έλαβε τον Τίτλο Ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας, κατόπιν εξετάσεων, τον Ιανουάριο του 2021. 

Ταυτόχρονα, συμμετέχει μέχρι και σήμερα στις επιστημονικές εργασίες και δημοσιεύσεις της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας, απέκτησε δύο (2) Τίτλους Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τον Ιούλιο 2018 διεκπεραίωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Δ.Π.Θ. «Κλινική Χειρουργική Ανατομία», εκπονώντας διπλωματική διατριβή με θέμα «Συγγενείς ανωμαλίες μήτρας και η κλινική τους σημασία».

Επιπλέον, το Μάρτιο του 2020 διεκπεραίωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Δ.Π.Θ. «Προγεννητικός Έλεγχος-Τοκετός-Αντισύλληψη» Δ.Π.Θ,  με βαθμό «Άριστα», εκπονώντας διπλωματική διατριβή με θέμα «Αντισυλληπτικά δισκία σε γυναίκες άνω των 35 ετών».

Από το Σεπτέμβριο του 2021 έως και τον Ιούλιο του 2022 εργάστηκε και ως ειδικός Μαιευτήρας- Γυναικολόγος στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. 

Είναι υποψήφια Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από τον Ιούλιο του 2022 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αλεξανδρούπολη ως μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος. 

 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.