2551118777 Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 37, Αλεξανδρούπολη annachalkidou@yahoo.gr
 
 
 
 

Χαλκίδου Σ. Άννα MD, MSc
Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος | ΑλεξανδρούποληH Άννα Χαλκίδου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διατηρεί ένα σύγχρονο γυναικολογικό ιατρείο στην Αλεξανδρούπολη.

Στόχος του ιατρείου μας είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για την ανθρώπινη υγεία.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η ιατρός σας υποδέχεται κατόπιν ραντεβού σε ένα άνετο και φιλόξενο χώρο, διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τον ενδελεχή γυναικολογικό έλεγχο, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση οποιουδήποτε γυναικολογικού ή μαιευτικού ζητήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο ιατρείο μας παρέχουμε εξατομικευμένη μαιευτική φροντίδα στη γυναίκα και το παιδί πριν από τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στον τοκετό και τη λοχεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Η ετήσια επίσκεψη στο γυναικολόγο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που οφείλει να κάνει κάθε γυναίκα για τον εαυτό της και την υγεία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η φιλοσοφία μας έγκειται στην προώθηση της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής για όλες τις γυναικολογικές παθήσεις, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα συντηρητικής θεραπείας και εφόσον κρίνεται απαραίτητο για την υγεία της γυναίκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ